sábado, 3 de marzo de 2012

Tarta de manzana

Pedimos perdón a aquellas personas que no sean grandes amantes del dulce! Todas las recetas que hemos publicado hasta ahora lo son... Nuestra idea es que el blog tenga por igual platos dulces y salados, así que intentaremos ir igualándolo.

De todos modos, hoy seguimos con la repostería, y os presentamos esta tarta de manzana.


Esperamos que os guste tanto como a nosotros!

Ingredientes para una tarta de 24 cm de diámetro:
  • 3 + 1 manzana golden 
  • 150 g mantequilla
  • 8 cucharadas soperas de azúcar
  • 1 huevo 
  • 8 cucharadas soperas de leche
  • 6 cucharadas soperas de harina
  • 2 cucharaditas de levadura química
  • almíbar para dar brillo (TxT agua y azúcar)

Pelar 3 de las manzanas y cortar en láminas finas. Reservar en agua con unas gotas de zumo de limón.

Triturar el resto de los ingredientes, y poner en un molde de unos 24 cm de diámetro.
Colocar las láminas de manzana por encima, de forma bonita.
Hornear unos 35 minutos a 180ºC.

Cuando la tarta haya enfriado un poco, pintar con el almíbar para dar brillo.


4 comentarios:

  1. Moltes Felicitats, el bloc està genial. A veure quan tinc temps per fer alguna de les receptes que poses i et dic com ha quedat!!!
    Em guado el link del blog als favorits.

    Gràcies.

    David.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies David! A veure si es veritat i t'animes a fer alguna cosa!! Una abraçada

      Eliminar
  2. Hola Mireia,

    estava fent una PAC de la UOC basada sobre una web http://pinterest.com/ i obviamet he anat a fer el curiós, aparentment no res relacionat amb res de cuina, per que tothom penja de tot, però si vas a l'apartat de food and drink, trobaràs moltes fotos de plats, ara bé si cliques sobre una d'elles apareixen altres fotos relacionades i a qui agrada. Un nou click sobre la foto gran i apareix la web individual o el blog del propietari de la foto.

    He mirat unes quantes i tenen plats molt curiosos i molt ben explicats. És la sisena plataforma social més coneguda als Estats Units, per radera del monstruós facebook. Sembla que un cop logonat el potencial és molt més gran.

    Bé, només t'informo per si et pot interessar. S'accedix per invitació, acabo de demanar-la.

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola David!

      Doncs està molt be això! M'ho he estat mirant amb calma i realment hi han fotos molt i molt xules... I he vist mes d'una recepta que ja tinc ganes de fer!

      Gràcies per llegir el blog, i sort amb la UOC! ;-)

      Eliminar